MetMaartje

MetMaartje, werkt graag samen met andere! Samen kom je verder en kan je meer bereiken. Ik werk graag met mensen samen vanuit  ieder zijn persoonlijke kracht. Mensen laten doen waar ze goed in zijn, dat levert positieve energie op.

Als (project) manager heb ik hierin een ondersteunende rol. Ik laat mensen zelf verantwoordelijkheid nemen in hun persoonlijke ontwikkeling en het pad uitstippelen. Ik geef mensen een duwtje in de rug, houd ze een spiegel voor en confronteer indien nodig.

Verbinding is essentieel in een organisatie. Je verbonden voelen met elkaar en met de organisatie waar je voor werkt. Ik ben van nature transparant, eerlijk en sociaal. Ik zorg ervoor dat mensen binnen het team open en eerlijk naar elkaar zijn. Elkaar durven aanspreken en met elkaar het gesprek aangaan. Ik sta open voor andere mensen en ik vind het belangrijk om regelmatig met elkaar in gesprek te gaan.

Het team, de mensen in je organisatie zijn je kracht, het onderscheidend vermogen van je organisatie. Ik vind het van belang hierin tijd te investeren. Geef mensen voldoende aandacht, waardering en een luisterend oor.

Spreekt mijn manier van werken je aan. Kun je je vinden in mijn visie en kun je wel wat hulp gebruiken in je organisatie?  Gaat er een collega (langdurig) met verlof? Op zoek naar tijdelijke uitbreiding van je organisatie op het gebied van project-, organisatie-, event-, of operations-, management?

Maak dan kennis MetMaartje!

Meer over Maartje?

Ik ben 40 jaar en woon in Oisterwijk. Samen met mijn partner Marcel heb ik 2 kinderen, Finn en Lotte.
Ik heb ruim 15  jaar ervaring als project manager bij verschillende bureaus.

Sinds 1 januari 2017 heb ik het roer volledig omgegooid en ben ik als zelfstandige gestart. Meer flexibiliteit en een betere Work Life balance!

Ik richt met met name op Digital Project manager bij bureaus of aan de klantzijde.

Als sterrenbeeld ben ik een Leeuw wat betekent dat ik, spontaan, sociaal, ambitieus, positief en extrovert ben, soms een beetje dominant.  Ik neem graag de leiding en kan met mijn positieve instelling andere mensen motiveren.  Dit kan betekenen dat ik ook koppig en ongeduldig kan zijn.
In mijn vrije tijd drink  ik  graag een kopje koffie op een terras, wandel ik in de bossen, lees ik een boek of ontspan ik met Yoga.

WORK HARD, HAVE FUN AND MAKE A DIFFERENCE.

Neem contact op voor een kennismaking